Blog RSS

Të ndaj pak nga vetja, me ju. 😊

Kjo është një video e thjeshtë, ndoshta jo gjëja më interesante që keni parë ndonjëherë, por kushedi, ndoshta dikujt, diku, mund ti beje një klik brenda vetes. Te gjithë kemi historitë tona për të treguar, dhe me të bukurat janë ato që burojnë natyrshëm përmes nesh, me thjeshtësi dhe fisnikëri. E bukura s'ka nevojë për maska. Këto histori thjesht tregojnë se, si të gjithë njerëzit mbi tokë, nuk ecim mbi lëndina me lule, por ajo që na mban gjallë janë njerëzit që kemi përreth, që duam dhe që i japim kuptim jetës sonë. Le të mos marrim asgjë të mirëqenë, por të kërkojmë arsye pas çdo sipërfaqeje. Ju përshëndes 😊  

Continue readingE dini qe nga Google Drive mund të krijoni dhe një website? - Ndiqni videon për më shumë

Google është një nga bizneset më të fuqishme, që zhvillohet çdo ditë duke iu përshtatur ndryshimeve teknologjike dhe duke ndjekur ritmet e njerëzimit sot. Në video gjeni të trajtuara instruksione të qarta, se si mund të përdorni Google Drive:(meqenëse video është relativisht e gjatë, duke ndjekur temat sipas minutazhit, mund të ndaloni tek pikat që ju interesojnë)00:00 - 02:00 Hyrje në Google Drive 02:01 - 04:27 Prezantim i kirjimit - ngarkimit dhe aplikacioneve të GD04:28 - 22:45 Si të krijojmë një Website në GD përmes Google Sites22:46 - 25:00 Si të krijojmë gjurmojmë një adresë web-i me bitly25:00 - 25:50 Testim i website që krijuam, ku ruhet dhe si mund të editohet25:51 - 27:39 Si të krijojmë dokumente që i...

Continue reading