14 gjërat që nuk e dinit që mund t’i bëni në Gmail


Një guidë e shpejtë mbi ca opsione interesante dhe praktike që ofron platforma e gmail, që mund ti përdorni dhe konfiguroni shumë thjeshtë spas instruksioneve në video. Pikat që përmenden janë: * Ndryshimi i llogarisë * Planifikimi i dërgimit të email-eve * Rrit kohën për anullimin e email-it * Dërgo email-e më kofidenciale * Përdorni gmail edhe kur jeni offline * Aktivizoni opsionin «preview» * «Pastroni» email-in tuaj * Krijoni «templates» * Aktivizo «Smart Compose» * Personalizoni email-in * Krijoni etiketa për grupime email-esh * Krijoni axhendën tuaj me Google Calendar * Ruani dhe ndani informacion me Google Drive * Krijoni BLOG-un tuaj personal FALAS

 


Leave a comment