6 hapa të thjeshtë si të optimizojmë profilin tonë në LinkedIn


Në video përshkruhet me hapa të thjeshtë se si të mund të keni një profil më të plotë në LinkedIn, një nga platformat më të mira për profesionistë online. Për çdo pyetje apo paqartësi, me shkruani në marjanamurja@gmail.com Mund te me ndiqni dhe ne profilet online: LINKEDIN: marjanamurja FACEBOOK: Marjana Murja INSTAGRAM: marjana.murja

 


Leave a comment