E dini qe nga Google Drive mund të krijoni dhe një website? - Ndiqni videon për më shumë


Google është një nga bizneset më të fuqishme, që zhvillohet çdo ditë duke iu përshtatur ndryshimeve teknologjike dhe duke ndjekur ritmet e njerëzimit sot.

Në video gjeni të trajtuara instruksione të qarta, se si mund të përdorni Google Drive:
(meqenëse video është relativisht e gjatë, duke ndjekur temat sipas minutazhit, mund të ndaloni tek pikat që ju interesojnë)

00:00 - 02:00 Hyrje në Google Drive
02:01 - 04:27 Prezantim i kirjimit - ngarkimit dhe aplikacioneve të GD
04:28 - 22:45 Si të krijojmë një Website në GD përmes Google Sites
22:46 - 25:00 Si të krijojmë gjurmojmë një adresë web-i me bitly
25:00 - 25:50 Testim i website që krijuam, ku ruhet dhe si mund të editohet
25:51 - 27:39 Si të krijojmë dokumente që i ndajmë me të tjerët
27:38 - 28:06 Përdorimi i chat-it në G Docs kur editoni një artikull në grup
28:08 - 30:15 Përdorimi i "Tools" - Voice Typing & Grammar Suggestions
30:15 - 33:00 Opsioni "Shared with me" & "Bin"
33:04 - 38:25 Google Slides dhe si të ndërveprojmë me audiencën
38:26 - 39:42 Mbyllja

Mos harroni të bëni SUBSCRIBE dhe të më ndiqni një www.marjanamurja.com

 


Leave a comment