PUNA MË E VËSHTIRË NË BOTË!


Keni menduar ndonjeherë se cila është puna më e vështirë në botë? 

Një kompani amerikane organizoi një fushatë rekrutimi të rremë, krijoi një pozicion, postoi atë në të gjitha mediat sociale dhe gazeta, dhe me pas bëri intervista me aplikantët. 

Kushtet e punës?

  1. Të rrinin gjatë gjithë kohës në këmbë. 
  2. Të ishin në çdo moment në gatishmëri. 
  3. Të mos kishin asnjë ditë pushim. 
  4. Të flinin shumë pak. 
  5. Të uleshin të fundit për të ngrenë, vetëm nëse kishin kohë. 
  6. Festat janë ditët më të ngarkuara të punës.
  7. Dhe mbi të gjitha, PAGESA E TYRE ËSHTË 0. 


Leave a comment