Si të ndiqni kurse Online FALAS


Një nga platformat më të kompletuara për ndjekjen e kurseve online është Corusera.org Në video do të gjeni se si të krijojmë një profil në këtë platformë dhe si mund të ndjekim kurset pa pagesë nëpërmjet Financial AID ose auditimit. Per çdo pyetje apo më shumë info më shkruani në marjanamurja@gmail.com

 


2 comments


  • Leda

    Une gjeta nje projekt per menaxhim (UCI project management proffesional certificate )perbehet nga kater kurse secili kushton 777$…
    Kurset jane falas apo me pagese ?


  • Leda

    Une gjeta nje projekt per menaxhim (UCI project management proffesional certificate )perbehet nga kater kurse secili kushton 777$…
    Kurset jane falas apo me pagese ?


Leave a comment