Blog — zhvillim personal RSS10 faqet online që ju rekomandoj ti ndiqni dhe arsyet se pse

Sot jetojmë në një botë ku kemi një mbingarkesë informacioni. Ka kaq shumë faqe, blogje, kanale youtube apo programe, sa të gjithëve na ka ndodhur te hapim laptopin për një qëllim dhe të përfundojmë me një listë të gjatë faqesh të njëpasnjëshme të hapura në browserin tonë. Ndonjëherë më duke gati eksperimental ky fenomen pasi faqja e parë për të cilën u nisa të hap, s'ka asnjë lidhje me faqen e fundit ku kam përfunduar.  Por mendja njerëzore është e tillë, i ngjan një "majmuni" që i pëlqen të hidhet degë më degë dhe asnjëherë nuk është tërësisht i kënaqur me gjendjen ku ndodhet.  Më poshtë, mendova të ndaj me ju disa nga faqet kryesore, të cilat në këtë eksplorim...

Continue reading