Blog RSS14 gjërat që nuk e dinit që mund t’i bëni në Gmail

Një guidë e shpejtë mbi ca opsione interesante dhe praktike që ofron platforma e gmail, që mund ti përdorni dhe konfiguroni shumë thjeshtë spas instruksioneve në video. Pikat që përmenden janë: * Ndryshimi i llogarisë * Planifikimi i dërgimit të email-eve * Rrit kohën për anullimin e email-it * Dërgo email-e më kofidenciale * Përdorni gmail edhe kur jeni offline * Aktivizoni opsionin «preview» * «Pastroni» email-in tuaj * Krijoni «templates» * Aktivizo «Smart Compose» * Personalizoni email-in * Krijoni etiketa për grupime email-esh * Krijoni axhendën tuaj me Google Calendar * Ruani dhe ndani informacion me Google Drive * Krijoni BLOG-un tuaj personal FALAS  

Continue readingSi të përdorim Canva 2020 - Tutorial

Si të përdorim Canva 2020: Tutorial për grafik dizanj, Niveli Fillestar Canva është e shpejtë, e thjeshtë, dhe FALAS. Në ditët e sotme, të mësosh se si të përdorësh CANVA, është diçka që mund të na duhet të gjithëve në një mënyrë apo tjetër Do keni mundësi të krijoni dizajne shpejt për nevojat e biznesit tuaj.  

Continue readingSi të ndiqni kurse Online FALAS

Një nga platformat më të kompletuara për ndjekjen e kurseve online është Corusera.org Në video do të gjeni se si të krijojmë një profil në këtë platformë dhe si mund të ndjekim kurset pa pagesë nëpërmjet Financial AID ose auditimit. Per çdo pyetje apo më shumë info më shkruani në marjanamurja@gmail.com  

Continue reading6 hapa të thjeshtë si të optimizojmë profilin tonë në LinkedIn

Në video përshkruhet me hapa të thjeshtë se si të mund të keni një profil më të plotë në LinkedIn, një nga platformat më të mira për profesionistë online. Për çdo pyetje apo paqartësi, me shkruani në marjanamurja@gmail.com Mund te me ndiqni dhe ne profilet online: LINKEDIN: marjanamurja FACEBOOK: Marjana Murja INSTAGRAM: marjana.murja  

Continue reading10 faqet online që ju rekomandoj ti ndiqni dhe arsyet se pse

Sot jetojmë në një botë ku kemi një mbingarkesë informacioni. Ka kaq shumë faqe, blogje, kanale youtube apo programe, sa të gjithëve na ka ndodhur te hapim laptopin për një qëllim dhe të përfundojmë me një listë të gjatë faqesh të njëpasnjëshme të hapura në browserin tonë. Ndonjëherë më duke gati eksperimental ky fenomen pasi faqja e parë për të cilën u nisa të hap, s'ka asnjë lidhje me faqen e fundit ku kam përfunduar.  Por mendja njerëzore është e tillë, i ngjan një "majmuni" që i pëlqen të hidhet degë më degë dhe asnjëherë nuk është tërësisht i kënaqur me gjendjen ku ndodhet.  Më poshtë, mendova të ndaj me ju disa nga faqet kryesore, të cilat në këtë eksplorim...

Continue reading